Lelki gondok megoldása a PowerStrips támogatásával?

Mi, emberek három szinten: szellemi-lelkitesti vonatkozásban létező lények vagyunk. A testünk az a sejthalmaz, amit látunk a materiális szemünkkel. A lelkünk az elektromágneses finomenergia, amit érzékelünk, ha elektrosztatikusan megrázzuk egymást. A szellemünk pedig a gondolkodó tudatunk. Ezek a szintek egymással szoros kapcsolatban állnak, kihatnak egymásra, minden mindennel összefügg. Például ha nekünk való ételeket eszünk, a lelkünk is jobban érzi magát. Ha kevesebbet stresszelünk, az emésztőrendszerünk jobban működik, és így tovább. Ennél fogva ahhoz, hogy igazán boldogok és egészségesek legyünk, örülni tudjunk az életünknek, mindhárom szintünket érdemes szelíden táplálni, karbantartani. Azaz, holisztikus szemlélettel érdemes magunkat megközelíteni. Ebből például a PowerStips tapasz alapvetően a test szintjét táplálja, feszültségét oldja, de hozzájárulás lehet lelki gondok megoldása, lelki rendrakás során is (ami az egyik kedvenc témám). Hogy miért? Több tulajdonsága miatt:

1. Alapvető szeretetnyújtás

Lelki gondok megoldása: hogy örülni tudjunk az életnek (freeimages / playschool-sunshine-1530258)
Lelki gondok megoldása: hogy örülni tudjunk az életnek (freeimages / playschool-sunshine-1530258)

A PowerStrips tapaszra sok nyelven ráírt szeretet szó ellazító homeopátiás jellegű információt közvetít nekünk, az igazi szeretetre szomjazó/éhező lelkünknek is jó érzést jelenthet. A rávitt szerves germánium fém pedig az igazi szeretet ellazító és megnyugtató melegségét biztosítja. Mert olyan jó és megnyugtató érzés, amikor igazi szeretettel vesznek minket körül, amikor ebbe burkolnak be. Amikor szőröstül-bőröstül elfogadnak, és kényeztetnek, és tejben-vajban fürdetnek. Amikor megkönnyebbülünk, és elengedünk felesleges butaságokat, akár saját magunknak kreált kellemetlen testi tüneteket is…

2. Súlyosbító másodlagos lelki gondok megoldása a PowerStrips támogatásával:

Amikor nem önmagunkhoz hűen csináltunk valamit, a testünk ezt kellemetlen tünetekkel, feszültséggel, fájdalmakkal jelzi. Ilyenkor hajlamosak lehetünk a problémára rágörcsölni, rástresszelni a(z átmenetileg) csökkent / megváltozott működésre, negatívan reagálni. Ezáltal pedig javulás helyett súlyosbítani a meglevő panaszokat. Ezt az Újmedicinában másodlagos lelki konfliktusnak hívják. Ilyen például amikor:

 • Hátráltatottságot élünk meg. (Nem tudok mozogni, ezért bosszankodok, haragszok, dühös vagyok arra az átkozott lábamra, hogy így kitolt velem, hogy nem visz el, ahova én akarom.)
 • Ha valaki más balesetet okozott nekünk, őt szidjuk megállás nélkül, és ebbe bele is lovalljuk magunkat.
 • Depresszióba esünk a kilátástalanság miatt. (Nincs még elég bajom, még ez is itt van, jaj nekem, nem tudok mozogni, itt fáj, ott fáj.)
 • Csökken az önértékelésünk, szégyelljük magunkat. (Nem kellek senkinek, mert így nem vagyok teljes értékű munkaerő.)
 • Félünk, pánikolunk, megijedünk, rettegünk. (Mi lesz ha emiatt elveszítem a munkahelyemet / páromat / szeretteimet / otthonomat / pénzemet / …)
 • Kétségbeesünk és hipochonderek leszünk. (Mi lesz, ha kiderül, hogy súlyos beteg vagyok, ha nem múlik el, ha tovább romlik a helyzet.)
 • Lelkifurdalással és bűntudattal gyötörjük magunkat. (Kellett nekem leugranom onnan, most aztán jól megnézhetem magamat, megérdemeltem.)
 • stb. Sokféle negatív reakciót adhatunk a testünk egyébként természetes jelzéseire. De adhatunk neki pozitívat is! Ha észrevesszük a kiáltását, jóvátesszük az esetleges tévedéseinket és hibáinkat. Ha megfigyeljük működését és türelmesek vagyunk vele. Ha szeretgetjük, tápláljuk az építkezési folyamatait. Például a PowerStrips tapasz használatával is, amely során a másodlagos lelki gondok elmúlhatnak, hiszen megszűnhetnek testi tünetek, fájdalmak. 🙂

És még tovább megyek!

3. Elsődleges lelki gondok megoldása a PowerStrips támogatásával:

A rekeszizom és a tüdő egy lehetséges tapaszolása
A rekeszizom és a tüdő egy lehetséges tapaszolása

A Hagyományos Kínai Orvoslás szerint minden létfontosságú szervünkhöz, szervpárunkhoz tartozik egy-egy érzelempáros (pl. félelem – biztonságérzet). Ennek a negatív párjába (pl. félelem) akkor ragadunk bele, ha az a szervünk nem jól működik. A pozitívat (pl. biztonságérzet) pedig akkor éljük meg, ha legalább nagyjából egészségesen működik mind fizikailag, mint elektromágneses szinten. Ezek alapján a tömör, “yin” szerveink (vese, máj, szív, lép, tüdő) tapaszolásával hozzájárulhatunk ezen szerveink harmonikus működéséhez. Ezen keresztül pedig a negatív érzelmek pozitívba fordításához, az elsődleges lelki gondok megoldásához, a lelki egyensúlyunk helyreállításához, megőrzéséhez is.

Milyen alap negatív érzelemcsoportok vannak, amiknél mindenképpen érdemes tapaszolni ezen szerveket? Ezek:

 • túlzott félelem, pánik, stressz, szorongás: főleg vese
 • hirtelen harag, düh, dühkitörések, ingerlékenység, agresszió, türelmetlenség, lelki merevség, rugalmatlanság: főleg máj
 • túlzott öröm, szomorúság, ijedtség: főleg szív
 • túlzott aggódás, rágódás, önmarcangolás, bűntudat, lelkifurdalás, önteltség: főleg lép
 • túlzott bánat, gyász, depresszió, szomorúság: főleg tüdő

Hogy pontosan hogyan is kell őket tapaszolni, vásárlást követően leírást adok róla (ha eddig véletlenül nem kaptál, semmi gond, kérd tőlem utólag!).

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kötelezően kitöltendő mező!